skip to Main Content

Pak jij deze kans om ons team te komen versterken als: Junior Inventariseerder Asbest

Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd of heb je bouwkundige ervaring, ben je leergierig en wil je jezelf ontwikkelen naar een hoger niveau? As Bêste Inventarisatie & Advies B.V. biedt jou een prachtige baan met volop doorgroeimogelijkheden. We leiden jou intern op tot vakbekwaam Asbest Inventariseerder om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. In eerste instantie onderzoek je samen met de DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest) bouwwerken op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Jullie nemen zelfstandig monsters van asbestverdachte materialen. Je assisteert met het inmeten van de toepassingen en voert zo nodig destructieve werkzaamheden uit. Jullie registreren de relevante gegevens en maken foto’s. De DIA classificeert de SMA-rt en stelt eigen rapportages op. Hij communiceert eventueel met de klant over de bevindingen. Ons werkgebied is Friesland, Noord-Holland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Functie-eisen

 • Zorgvuldigheid in het uitvoeren van werken en registreren van bevindingen is een must.
  Asbest is een gevaarlijke stof. Werken met asbest vereist dus continue aandacht.
 • Je dient collegiaal te zijn. As Bêste kenmerkt zich door de hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid. Waarbij plezier hebben in het werk voorop staat.
 • Er wordt van je verwacht dat je leergierig bent en tijd wilt investeren om het vak goed, beter, het beste te leren. Uiteraard helpen we je daarbij door het verzorgen van een gedegen inwerkperiode en bijscholingen.
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team en hebt dan ook de beschikking over de ondersteuning van je collega’s. Het doel is dat jij de DIA ondersteunt en onze organisatie verder gaat versterken. Onze ideale kandidaat houdt van aanpakken en denkt in praktische oplossingen. Met die instelling vind je bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Ervaring in of affiniteit met bouw, sloop, asbestbranche is niet vereist maar we een pre.
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B of daarmee bezig.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Competenties

 • je werkt gestructureerd en nauwgezet volgens procedures
 • je gaat gemakkelijk om met een laptop/tablet en digitale apparatuur
 • je kan goed communiceren
 • je bent zelfstandig en standvastig
 • je werkt graag buiten op verschillende locaties per dag
 • je bent flexibel inzetbaar, indien nodig ook buiten de normale werktijden

Bedrijfsprofiel

As Bêste inventarisatie & advies, is de specialist op het gebied van asbest – Chroom-6 – Lood en circulaire sloop, wij zijn gecertificeerd volgens de arbeidsomstandighedenregeling Bijlagen XIIIa, procescertificaat asbestinventarisatie, daarnaast zijn wij VCA** gecertificeerd.
Mede door een duidelijke, overzichtelijke en goed te begrijpen rapportage kan elke opdrachtgever snel zien wat de risico’s en de consequenties zijn en op basis daarvan wordt een reële kostenraming opgesteld.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. aannemers, woningbouwcorporaties, gemeenten, makelaars, en particulieren. As Bêste B.V. ondersteunt haar opdrachtgevers om tot een efficiënte manier van werken te komen wat betreft de asbestinventarisatie en asbestverwijdering.

Durf jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je reactie per mail naar: As Bêste Inventarisatie & Advies B.V.,
t.a.v. Jan Marco van Gunst – jan-marco@asbeste.nl

Back To Top