skip to Main Content

De beste kwaliteit. Scherp oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en de belangen van de klant. Dat is waar we bij As Bêste voor staan.

Al sinds 2009 stropen we voor zowel woningbouwcorporaties, het bedrijfsleven, overheden én particulieren in het hele land onze mouwen op. Voor accurate inventarisaties, uitgebreid advies en vakkundige projectbegeleiding op het gebied van met name asbest, chroom-6 en circulaire sloop.

Als gecertificeerd specialist pakken we onze opdrachten ‘as bêste’ aan. Met een flinke dosis ervaring. Met inzicht en nauwkeurigheid. Met een hoge mate van flexibiliteit en uitgebreide kennis van de actuele regelgeving. Of we gebruikmaken van de nieuwste technieken in ons vakgebied? Uiteraard, dat spreekt bij ons voor zich.

Hard werken in een nuchtere, informele sfeer. Daar houden we bij As Bêste van. En onze opdrachtgevers ook! Korte lijntjes. Open communicatie. 24/7 bereikbaar. Geen blabla en ingewikkelde rapporten, maar praktisch advies en heldere rapportages waar je efficiënt mee verder kunt. Zelf, of onder regie van ons. We ontzorgen je graag gedurende het hele traject.

Voor wie werken we?

Wij leveren onze diensten aan woningbouwcorporaties, vastgoedeigenaren, aannemers, de maritieme, agrarische en industriële sector, overheidsinstanties én particulieren.

Back To Top